top of page

LEGO 40588 Bloempot

Bij mijn verjaardagscadeau LEGO 10316 THE LORD OF THE RINGS: RIVENDELL zaten nog 2 extraatjes. Allereerst de 12-in-1 creatief bouwplezier 40593, waar mijn zoon zichzelf goed mee vermaakt. Maar daarnaast ook de Lego 40588 bloempot.


Zoonlief vond het leuk om te helpen. En ja, hij heeft daadwerkelijk geholpen. Vooral met het zoeken van stukjes. Als ik er bijvoorbeeld 4 nodig had, pakte ik er 1 en vroeg hem daarna er nog 3 te zoeken. Met succes.


In een klein uur hebben we deze bloempot in elkaar gezet. Dit was mijn eerste lego sinds jaren en eigenlijk het grootste lego project die ik zelf heb afgerond. Ik vond het heel prettig dat alles verdeeld is in kleine zakjes. Hierdoor kun je dus per zakje werken. Heel overzichtelijk.

Daarnaast viel het me op dat het overzichtelijker is welke stukjes je moet toevoegen en waar je deze moet toevoegen.
* Deze pagina bevat affiliatie links.

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare

Mit 0 von 5 Sternen bewertet.
Noch keine Ratings

Rating hinzufügen
bottom of page