top of page

Week 48: Laatste weekje tot de meivakantie

Zoals ik in Week 47 heb aangegeven is alles nogal veel. Daarom kijk ik enorm uit naar de meivakantie. Maar eerst nog een laatste weekje werken tot de vakantie.


Wat heb ik deze week gedaan?

Zondag: Relaxdagje

Maandag: Lange dag werken

Dinsdag: In huis rommelen

Woensdag: Werken & cursus

Donderdag: Lange dag werken

Vrijdag: Werken & bij mijn zieke kind zijn

Zaterdag: Koningsdag


Zoals je kunt zien is het niet zo'n spannende week, Vooral een week waarin we met zijn allen probeerde gezond de vakantie te halen en dat is net niet helemaal gelukt.


Gezond eten & bewegen

Deze week heb ik niet enorm gezond gegeten, maar ook niet verschrikkelijk slecht. Met mijn vermoeidheid vind ik het gewoon heel lastig om de tijd te nemen om goed te koken. Ik wil vaak vooruit koken, maar ik grijp nog wel eens mis op ingrediënten. Dus er zijn ook best nog wat last minute tripjes naar de supermarkt.


Deze week heb ik niet echt extra bewogen, maar de gewone beweging. Naar mijn werk fietsen en wat wandelingen in de buurt. Ik heb echt het voornemen om meer te bewegen, maar het lukt me nog niet echt. Ik denk dat ik eerst meer rust moet pakken in de vorm van meditatie.


101 in 1001

De 101 in 1001 lijst is een beetje verwaarloosd. Ik heb een aantal dingen gedaan die ik nog niet afgestreept had. Daarom heb ik hem deze week een beetje bijgewerkt. Binnenkort ga ik ook eens stil staan hoe het met alles gaat.


Vooruitzicht naar volgende week

Volgende week is het vakantie en we zijn met zijn drieën vrij. We hadden eerst gepland om op vakantie te gaan, maar we willen ook graag het huis en de baby kamer op orde hebben voordat ik helemaal geen energie meer heb.


Daarom blijven we het grootste gedeelte van de vakantie thuis. We gaan uitrusten, klussen, leuke uitjes doen en hopelijk van het mooie weer genieten.


Daarnaast hoop ik ook wat meer te gaan bewegen. Vooral wandelen, maar als ik me goed voel wil ik hopelijk ook hardlopen.


Heb je ook vakantie? Wat ga jij doen?

Recente blogposts

Alles weergeven

留言

評等為 0(最高為 5 顆星)。
暫無評等

新增評等
bottom of page