top of page

333 dagen in 101 van 1001

Begin deze week, op 11 december, was ik al 333 dagen onderweg om de 101 punten van mijn 101 in 1001 lijst te doen. Tijd om dus te kijken hoe ik er voor sta. Heb ik ook al een derde van mijn lijst gedaan? Of moet ik juist sneller gaan werken om het af te krijgen?


De tussenstand

Ik heb de lijst opgedeeld in 13 categorieën.

 1. Avonturen met mijn familie (1/6)

 2. Avonturen over de wereld (1/12) (2 bezig)

 3. Avonturen om op te eten (0/11) (2 bezig)

 4. Nieuwe vaardigheden op aan te leren (1/10) (1 bezig)

 5. Avonturen om in beweging te komen (2/5)

 6. Avonturen met Joshua (5/14)

 7. Avonturen om mezelf te verwennen (6/15)

 8. Avonturen van leuke activiteiten (2/7) (2 bezig)

 9. Acts of kindness avontuur (0/4) (3 bezig)

 10. Avonturen met werk en meer kennis (1/4) (1 bezig)

 11. Avontuur van ervaringen (1/8)

 12. Avontuur voor een beter huis (0/3) (1 bezig)

 13. Avontuur van foto's (0/2) (1 bezig)

Samengevat heb ik dus 20 van de 101 dingen afgerond en ben ik met 13 dingen begonnen. Ik loop dus behoorlijk achter op schema.


Hoe ervaar ik het tot nog toe?


Ondanks dat ik behoorlijk achter loop op schema en het dus mogelijk niet haal, merk ik dat het toch helpt om bewuster leuke dingen te doen, bewuster ontwikkelingen maak en bewuster leef.


Dit is echt niet elke dag, maar elke week sta ik even stil bij wat ik aan de lijst heb gedaan. En als ik een week niets heb gedaan en vooral als dat er meer achter elkaar worden, motiveert dat om echt iets te plannen om te gaan doen.


Ga ik wat veranderen?

Ik ben op een derde van de tijd die ik er voor heb en ik loop echt achter op schema. Het is echt niet een verplichting om alles te halen, maar ga ik iets anders doen om het wel te halen?


Ik denk dat ik een klein verschilletje ga maken. Ik ga in januari met een nieuwe baan beginnen en zoonlief gaat in januari naar school. Dit betekent dat ik vooral dat ik veel minder reistijd heb en standaard meer tijd voor mezelf heb. Ik heb namelijk doordeweeks een dag dat ik vrij ben en zoonlief op school zit. Een dag waarop ik meer activiteiten voor mezelf kan doen of juist huishouden, zodat ik in het weekend meer van het lijstje kan doen.


Maar ik ga het niet anders plannen. Ik wil gewoon wekelijks kijken wat ik heb gedaan en kijken wat ik nog moet doen en misschien deze week zou willen doen. Wat wel positief is, is dat ik bijna alle punten die uit meerdere hoeveelheden bestaat al wel mee bezig ben. Niet allemaal even ver.


Op 27 mei 2024 ben ik op de helft van de tijd. Hopelijk ben ik dan ook op de helft!

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nul-meting

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page