top of page

Snailmail

Dit jaar ben ik 9 jaar getrouwd met mijn man. Ik heb stiekem een weekendje weg geregeld met zijn tweeën. Om deze verrassing te laten zien, heb ik een soort van snailmail gemaakt. Alleen heb ik het niet met de post verstuurd.


Wat heb ik gedaan?


Ik heb een soort kaart gemaakt van zwart papier. Verder heb ik veel verschillende papiersoorten gebruikt. Bijna alles heb ik bij de action vandaan gehaald.


Voorop heb ik ook de boom gebruikt die op onze trouwkaartjes stond. Ik vond dit wel een mooie symboliek.


Aan de voorkant kun je nog niet zien wat we gaan doen. Dit heb ik bewust gedaan. Aan de binnenkant is dit wel zichtbaar.De binnenkant


De linkerkant van de binnenkant heeft eigenlijk alle informatie. Ik heb een metrokaartje toegevoegd. Het adres van ons hotel. Daarnaast zitten ook de treinkaartjes ingepakt. Tot slot zit er ook een activiteit die ik al geboekt heb in.


Aan de linkerkant zit een flapje. In dit flapje heb ik ideeën voor andere activiteiten opgeschreven. Ik wilde niet het hele weekend vol geboekt hebben, maar om volledig zonder ideeën weg te gaan vond ik ook niet handig. Dus zo kunnen we ter plekke bedenken wat we willen doen. Of we gaan nog helemaal iets anders doen.


De achterkant


De achterkant heb ik vrij simpel en rustig gehouden. Ik liep er een beetje tegen aan dat ik de 'kaart' niet goed aan elkaar kreeg. Hierdoor is de zijkant niet zo strak als ik had gewild.


Al met al vond ik dit echt heel leuk om te maken. Ik ben aan het nadenken, maar ik zou graag meer van dit soort knutsels willen maken.


Heb jij wel eens een snailmail gemaakt? Of ben je geïnteresseerd om snailmails uit te wisselen? Ik zou het heel leuk vinden! Dus stuur me een berichtje!21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page