top of page

Zomers cadeautje

Terwijl we op reis waren, miste ik heel erg om te knutselen. Daarom ben ik een zomers cadeautje gaan bedenken. Een cadeautje om de zomer te vieren. Uiteindelijk is het meer een samengesteld cadeautje dan een geknutseld cadeautje.


Bucketlist

Ik ben begonnen met het tekenen van een bucketlist. Sommige van de cadeautjes helpen hier aan mee. De marshmallows voor het einde van de barbecue, een boekenlegger voor het boek dat wordt gelezen, ijsklontjes en versiersels voor een zomers drankje, heerlijk speelgoed om op het strand en in de zee te spelen en uiteraard een lekker ijsje ter verkoeling.


Een tweede persoon

Ook zitten er cadeautjes tussen voor twee personen. Een voor een verfrissend watergevecht en voor een potje boter-kaas-en-eieren. Al kan natuurlijk ook gewoon de Fruittella opgegeten worden.Klaar voor de zomer

Maar om al deze activiteiten te doen, heb ik er ook wat cadeautjes toegevoegd voor een zomers uitstraling. Een zonnebril met slippers en een heerlijk maskertje met nagellak.Maar je bent natuurlijk pas echt klaar voor de zomer met een ijsje in de hand.


Eindresultaat

Zoals ik al zei is het met name een samengesteld cadeautje geworden, maar ik vond het toch leuk om te doen.

Maar het leukste was de cadeautjes uitdelen. Hoewel het maar een kleinigheidje is, vinden de ontvangers het erg leuk. Vooral omdat het onverwacht is. Men verwacht niet zo maar een cadeautje.


Geef jij mensen wel eens zo maar een cadeautje? Of knutsel/freubel je zelf wel eens iets voor iemand anders? Ik ben heel benieuwd.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page