top of page

Week 41: Oeps..

O, nee.. Er is iets niet gegaan zoals ik me voorgenomen had. Ik heb namelijk al 2 weken helemaal niets gepost! Ik zal je vertellen hoe het komt en hoe het er nu voor staat.


Vakantie

Het begon er mee dat wij een weekje op vakantie gingen naar België. Ik had me voorgenomen om hier lekker veel te schrijven, maar hier hadden we nauwelijks internet. Hierdoor is dit niet gelukt.


Na de vakantie ging het gewone leven door, maar was ik even mijn motivatie kwijt en werd ik ziek. Nu wordt het dus weer tijd om het op te pakken. Te beginnen met hoe het deze week is gegaan.


Afgelopen week

Afgelopen week heb ik dus het volgende gedaan:


Zondag: Bankhangdagje

Maandag: Lange werkdag

Dinsdag: Onverwacht oververmoeid en 's avonds werd ik ziek (buikgriep).

Woensdag: Slaapdag

Donderdag: Beetje rommelen in huis

Vrijdag: Korte werkdag en daarna bijkomen

Zaterdag: Naar de markt en lekker borrelen.


Hoe gaat het met gezond eten?

Doordat ik ziek was deze week, heb ik zeker 2 dagen nauwelijks gegeten. Dit heeft als gevolgd dat ik daarna veel minder honger had. Ik probeer vooral weer 3 maaltijden op een dag te eten, genoeg te drinken en fruit te eten. Vooral het fruit eten gaat goed.


En met bewegen?

Tot en met dinsdag ging dit heel goed. Ik deed nog steeds elke dag 10.000 stappen en liep elke dag 1 kilometer hard. Maar de kilometer op dinsdag was net te veel. Hierna begon het overgeven.


Ik heb even naar mijn lichaam geluisterd en ben ik ook gestopt met beide. Mijn idee was na mijn eerste werkdag het weer goed op te pakken, maar dat is nog niet helemaal gelukt.


En mentaal?

Door ziek te zijn, lijk ik mentaal ook een beetje uit balans te zijn. Dit komt ook behoorlijk om dat ik gelijk mijn energie kwijt ben. Daarnaast voelde ik me ook een beetje schuldig naar mijn werk. Ik weet dat dit stom is, want ziek is ziek. Maar ik had nu toch heel erg het idee dat ik mijn collega's in de steek liet.

Je kunt niet voor een ander zorgen, als je niet eerst voor jezelf kan zorgen. En dat moest ik toch echt eerst doen.


30 dagen challenge?

Ik had me voorgenomen om met het nieuwe jaar elke maand een 30 dagen challenge te doen. Dit is in februari niet helemaal goed gegaan. Ik was heel goed begonnen met de 30 dagen liefdes challenge. Maar zo rond de vakantie ging het mis. Ik heb er niet meer bij stil gestaan en heb het daarna niet meer opgepakt.


Nu is het al half maart en ben ik geen nieuwe challenge begonnen. Daarom wil de rest van deze maand gebruiken om deze challenge weer op te pakken.


101 in 1001

De afgelopen weken heb ik nog vrij weinig van mijn 101 in 1001 lijst gedaan, maar er zijn wat dingen in beweging gezet:

  1. Knutselkast (besteld!)

  2. Ga 30x op date

    1. Uit eten (1-10-2024)

  3. Maak 4 knutselcadeautjes voor zomaar

    1. Valentijncadeautje


Vooruitkijken op volgende week

Deze week probeer ik nog veel rust te pakken, maar wel weer de beweging wat meer op te pakken. Ik denk dat ik begin met het oppakken van de 10.000 stappen en dan eens nadenken wat ik met het hardlopen ga doen.

Daarnaast gaan we van de week lekker naar een concert en ga ik weer een keer Dungeon & Dragons spelen. Ook komt als het goed is aan het einde van de week mijn ikea bestelling. Dit betekent dat ik mijn knutselkast in elkaar kan gaan zetten, maar ik denk dat ik eerst andere kasten in elkaar ga zetten. Het kan dus nog wel even duren voordat mijn kast in elkaar zit.


Ik ben heel benieuwd of jij veel knutselspullen hebt en hoe je dit dan bewaard?

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare

Mit 0 von 5 Sternen bewertet.
Noch keine Ratings

Rating hinzufügen
bottom of page