top of page

Week 49: De eerste week van de meivakantie

Nadat ik Week 48 overleeft heb, is het eindelijk vakantie en kan ik een beetje bijtanken. Alleen betekent vakantie ook dat ik uit ritme ben. Dus bewegen en gezond eten is een grotere uitdaging.


Wat heb ik deze week gedaan?

Zondag: Begonnen met de studeerkamer opknappen

Maandag: Winkelen en uit eten

Dinsdag: Echo, zoonlief ophalen

Woensdag: Knutselkast in elkaar zetten, commode uitzoeken & terrasje pakken

Donderdag: Dagje oud-Valkenveen

Vrijdag: Lunchen bij vrienden

Zaterdag: Terrasje met mijn nichtje


Hoewel ik geplant had om veel aan het huis te doen, zodat de babykamer zo goed als klaar was, heb ik deze week ook veel leuke dingen gedaan.


Gezond eten & bewegen

Het avondeten deze week was iets gezonder. Dit komt omdat we meer energie hadden om echt eten te koken. Maar overdag eet ik slechter. Ik eet minder regelmatig en op terrasjes eet ik vaak ook nog iets lekkers.


Bewegen is deze week ook niet heel denderend gegaan. Ik ben er niet bewust op uit gegaan om te wandelen, ook al had ik dat wel in de planning. Ik heb wel meer dutjes gedaan. En had hier ook echt wel behoefte aan. Dus misschien was het ook wel dat ik echt behoefte had aan rust.


101 in 1001

Deze week heb ik een aantal dingen van mijn 101 in 1001 lijst gedaan:

  1. Probeer 10 voor mij nieuwe restaurants uit

    1. El Qatarijne - Utrecht (29-1-2024)

  2. Naar een pretpark (2-4-2024)

  3. Ga 30x op date

    1. Uit eten (29-3-2024)


Vooruitzicht naar volgende week

Volgende week wil ik me meer richten op echt aan de slag in het huis te gaan. Maar het wordt ook erg mooi weer, dus wil ik meer naar buiten. Niet per se meer bewegen, maar wel lekker buiten zijn. Ik voel me nog steeds erg moe, dus laat ik de laatste week van de vakantie ook gebruiken om nog wat op te laden.


Kijken jullie uit naar de zondagen? Hebben jullie wat leuks in de planning staan?

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page